Kreativní minutovky 

pro děti

Kreativní minutovky - Omalovánky a hry pro děti k vytisknutí ZDARMA.

Tyto omalovánky můžete bezplatně vytisknout prostřednictvím běžné tiskárny na papír. Mnoho rodičů zapomíná, že to byly právě dětské omalovánky, nad kterými strávili v dětství tolik času. Dnešní děti tráví spoustu času u počítače a nerozvíjí si své základní dovednosti. Dětské omalovánky jsou skvělým nástrojem pro dětské představivosti a kreativity. Děti si samy určí, jak má výsledný obrázek vypadat. Mohou se inspirovat originální předlohou, nebo do obrázku dát kus sebe a realizovat ho zcela podle svých představ. Dětské omalovánky rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Omalovánky rozhodně nejsou bezduchou zábavou, ba naopak, jsou důležitou výukovou pomůckou rozvíjející dovednosti, znalosti a schopnosti malého dítěte. Dále se učí poznávat jednotlivé objekty a předměty a jejich charakteristické rysy. Stejně tak se děti učí rozlišovat jednotlivé barvy.

Tahle dětská zábava je velmi oblíbená a dokáže děti zabavit na velmi dlouho, protože téměř každé dítě rádo maluje. Začíná to už tehdy, když začne pastelky teprve poznávat a zjistí, co ty zázračné věcičky vše umí zabarvit. Určitě tak brzo objeví, že pastelka maluje nejen na papír, ale i na podlahu, zdi, nebo třeba i na nábytek:).

Takže abychom společně zabránili tomu, aby vaše dítě zkoušelo, co všechno doma jde pomalovat, připravila jsem pro vaše malé umělce různé omalovánky. Omalovánky pro děti jsou zcela zdarma, stačí je jen vytisknout na jakékoliv tiskárně a užívat si zábavu na papíře.