eBook

Energie a vlastnosti krystalů, minerálů a drahých kamenů

Napsala jsem seznam vlastnosti krystalů a minerálů do eBooku, který je ZDARMA. Drahé kameny jsou přírodní poklady. Na světě existuje tolik různých druhů, barev a struktur polodrahokamů... A přece je každý jedinečný a výjimečný - tak jako člověk. Stáhni si eBook zdarma, přečti si o vlastnostech kamenů a vyber si pro sebe ten pravý!

Drahé kameny jsou přírodní poklady. Na světě existuje tolik různých druhů, barev a struktur polodrahokamů... A přece je každý jedinečný a výjimečný - tak jako člověk. Jsou oblíbené už od dávných dob. Lidé jim přisuzovali různé magické a léčebné schopnosti. Byly ale milované i pro svou krásu. Používaly se k výrobě šperků, zdobily různé předměty a byly nezbytnou výbavou šamanů a léčitelů. Kameny samy o sobě neodstraní nemoci či potíže, ale mohou výrazně ulevit. Svými vibracemi a účinky mohou pomoci na různé neduhy na fyzické i psychické úrovni, fungují jako talismany a zkrášlují jako originální dekorace a doplňky. Svou jedinečností si vás získají.

Drahé kameny nám mohou sloužit k dozdobení a podtržení naší přirozené krásy, avšak zároveň mohou mít také léčebné účinky, pokud tomu věříme a otevřeme se i této možnosti. Nejlepší je, pokud je kámen v kontaktu s naším tělem.