Zimní Slunovrat - registrace

Připojte se k nám na oslavu zimního slunovratu a vstupte do našeho tanečního kruhu. Relaxujte, odpočívejte a nechte se unést klidem tohoto zvláštního období, daleko od vánočního shonu. Společně vytvoříme prostor pro uvolnění a obnovu, kde se můžete plně ponořit do přítomného okamžiku a načerpat novou energii.

  • 1
    ANO
    Objednávám si tímto prožitkový taneční kruh - za cenu: 690,-/120 minut.
  • 2
    ANO
    Vím, že tento taneční kruh se pořádá naživo, a to na adrese KDM Mírová 1616, Mnichovo Hradiště.
  • 3
    ANO
    Dorazím na taneční kruh alespoň 10 minut před zahájením.

Nabídka kvalitních tanečních lekcí s profesionální lektorkou

Natalii Matějčíkovou.

 

🌈 Užijte si inspirativní atmosféru a pozitivní energii našich lekcí, kde se budete cítit jako doma a kde vaše kreativita bude rozkvétat! 

Líbí se mi, že Natálie propojuje svou životní zkušenost coby umělkyně, cestovatelka a maminka se svým talentem a vzděláním. Je průvodkyní světem tance jak pro ženy, tak i pro děti, které vždy dokáže zaujmout. Přitom bere ohled na každého jednotlivce a z jejich lekcí je patrné, že nejdůležitější pro ni není výkon, ale prožitek. Její hodiny jsou vždy originální a hravé a velmi přirozeným a laskavým způsobem dokáže vést nejen děti k pohybu.
Jitka BechyňováJitka Bechyňová
Tanec s Natálií přináší ženám uvolnění, tvaruje jejich krásné ženské křivky a navozuje pocit radosti a štěstí! Všem ženám vřele doporučuji .
Daniela RovnáŘeditelka mateřské školky

Máte nějaký dotaz či přání?

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.